top of page
Lysbilde52 – Kopi.JPG

SUPER-KOLLAGEN
MED NAD+

MetaPWR Advantage

Kollagen

Porsjonsposer med pulver du rører ut i vann og som gir deg hele 9 forskjellige kollagen typer som er i tripeptid-form.

 

Det vil si at du får opptil 12 ganger raskere og bedre opptak enn vanlig kollagen. Vanlige kollagentilskudd har også som regel bare 1, 2 eller kanskje 3 forskjellige kollagener.

 

Her har som som sagt HELE 9 FORSKJELLIGE!!!

 

All struktur i menneskekroppen er bygd opp av kollagen. Hud, hår, negler, knokler, brusk, ledd, muskler og sener. Dette bli det mindre av ettersom vi blir eldre og vi får slitasjeskader, muskel og skjellettlidelser, rynker, dårligere hud, dårligere hår og negler.

NMN

Advantage inneholder et molekyl som heter NMN (nikotniamid mono nukleotid) og booster dannelsen av NAD+

Etterhvert som vi blir eldre, oppstår det skader på vårt DNA. DNA er kort fortalt oppskriftene på hvordan kroppens celler skal bygges opp.

Cellene våre, som også tar vare på DNA-et, blir konstant utsatt for ytre og indre skader som kan skape DNA-feil som mutasjoner, feilviklede proteiner, og skader på cellenes mitokondrie, cellenes «kraftverk».

Mens cellene våre vanligvis kan reparere disse DNA-skadene, blir dette vanskeligere etter hvert som vi blir eldre. Nye celler blir feilprodusert, og kan bli sendt til feil sted i kroppen. Dermed begynner vi å se eldre ut, og vi begynner å utvikle aldersrelaterte sykdommer.

Advantage inneholder også kraftige antioksidanter, bla reservatrol.

NAD+

Advantage øker energien på cellenivå. Fra vi er ca 25 år gamle dannes det mindre og mindre ATP i mitokondiene i cellene våre og vi får mindre og mindre energi. Det er et molekyl som heter NAD+ som kroppen ikke klarer å produsere nok av. Fra fylte 50 har NAD+ halvert seg!

 

Når vi ser barn og tenåringer som er fulle av energi som hopper og spretter rundt 24/7 så skjønner man at noe har skjedd med seg selv.

De unge har nemlig full produksjon av energi i cellene sine!

Alt dette får du i Advantage!

Lysbilde41 – Kopi.JPG

Se video om Superkollagenet

Se video om NAD+

bottom of page