top of page

Jobbe med doTERRA? Bli med oss! 

Kunne du tenkte deg en ekstrainntekt? Eller ny jobb?

doTERRA Natural Spirit teamet er for deg som er klar for å ta 100% ansvar for eget liv og helse på en helhetlig måte. For deg som er opptatt av å tenke årsak og ta ansvar for egne valg og handlinger. For deg som er villig til å tilegne deg kunnskap og forstå visdommen bak eteriske oljer. For deg som er villig til å investere i egen helse, for så å hjelpe andre til å gjøre det samme. For deg som vet for å kunne hjelpe andre må du være i stand til å hjelpe deg selv først.

doTERRA handler om menneskene vel så mye som eteriske oljer, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er det beste selskapet å jobbe for i verden! Ingen andre kan måle seg med doTERRA når det gjelder integritet, etikk, verdier og hvordan de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Du kan lese mer om doTERRA her.

Vi i doTERRA Natural Spirit hjelper hverandre med å velge naturlige løsninger frie for giftstoffer. doTERRA gir oss de produktene vi trenger for å ta vare på hele familien. Vi vet hvor viktig det er at kroppen fungerer som den skal, at vi har orden på fordøyelsen vår, at vi har god søvn, at vi håndterer stress og skaper overskudd. Hjemmene våre lukter himmelsk og vi lukter himmelsk!

Noen stikkord: samhold, være egen sjef, gratis videreutdanninger, komme i et team med terapeuter og andre dyktige mennesker som er opptatt av å hjelpe, renhet, tjene gode penger (hvor mye er opp til deg), jobbe fra hvor du vil :)

2020-04-15 12.42.32.jpg
doterra-wellness-advocate.png

​​

Vi har fire grunnleggende verdier: GOD HELSE – FRIHET – KJÆRLIGHET og Å HA DET GØY!

Vi er «hjelpere» og hjelper hverandre, utvikler lederskap, guider hverandre til økonomisk frihet, og lærer hverandre spirituelle verktøy for å løfte vår vibrasjon og vårt liv til nye høyder. Vi har ukentlige utdanninger for alle i teamet på alle nivåer! Vi elsker å utvikle oss, vi er profesjonelle, vi er grundere, vi er spirituelle og vi tror på at alle har rett å leve et liv i overflod.

Vi har valgt doTERRA for å være med på å endre verden. Gjennom doTERRA har vi muligheten til å påvirke uendelig mange liv. Alt fra bønder og produsenter i over 46 land, over halvparten u-land, til brukerne av oljer og de som velger å skape en business med doTERRA.

doTERRA har gitt meg et hav av muligheter og det føltes som «å komme hjem» da jeg valgte å være med i doTERRA. Jeg kan nesten ikke vente med å invitere deg med på laget!

 

 

 

Hvordan komme i gang? Slik gjør du det;

 

1. OPPRETT KONTO

Det er enkelt å komme i gang, du kager deg en konto i doTERRA via min link, og bestiller deg en pakke som heter «Family Essentials Kit Norway». Den smarteste måten å opprette konto på, som gir deg diffuser og ni oljer og tilgang til mine grupper.

 

2. OPPLEV OLJEMAGI

Når du har fått oljene dine så er det tid for å utforske, teste, leke og lese. Det er nå du forstår hvorfor doTERRA har den høyeste raten av gjenkjøp i verden. Via våre oljeverksteder live og online og våre eksklusive Facebook grupper vil du få massevis av tips til hvordan bruke startpakken din. Etterhvert utforsker du også hudpleien, SPA produktene, kosttilskuddene og vaskemidlene. Du er på vei til et rent og sunt liv.

 

3. BLI KJENT MED SELSKAPET

Neste steg er å lære doTERRA som selskap å kjenne. Forstå deres visjon om å heale verden en dråpe om gangen. Forstå hvorfor det trengs en endring i hvordan vi lever livene våre. Hva co-impact sourcing er og hvordan det sikrer at mennesker i U-land får et bedre liv. Og ikke minst doTERRA sin non-profit organisasjon «Healing Hands Foundation»- som har hjelpe prosjekter over hele verden. doTERRA bidrar – og du kan bidra – til å skape en bedre verden for oss alle.

 

4. BLI KJENT MED MULIGHETENE

Når du først velger å investere tid og energi i doTERRA så vil du oppdage at mulighetene dine til å skape et drømmeliv er fantastiske. Måten doTERRA belønner de beste lærerne er helt fantastisk. Når du er klar, så guider jeg deg igjennom denne prosessen og vi finner ut hva som er best for deg.

 

5. DEL OLJEMAGI MED ANDRE

Når du er klar, når det er helt naturlig for deg, så kan du dele oljemagi med andre. Vi selger ikke oljer, vi underviser i hvordan bruke dem til å leve et sunnere liv.

 

6. BLI EN LEDER

Etterhvert som gleden over å dele med andre vokser, så vokser du inn i din lederrolle. Helt i eget tempo finner du din vei. Og vi er et stort team som er klar til å hjelpe deg på veien. Vi heier på hverandre, vi samarbeider og vi har et fantastisk sterkt og unikt fellesskap.

 

Hvordan melde deg inn?

Trykk på bildet under

sertifisert.png
bottom of page