top of page

Helse fra innsiden og ut med doTERRA 30 dagers rens!

Finn tilbake til gløden og energien med naturlige verktøy.

Styrk kroppens renseprosesser!

Naturen sin egen syklus med å gi slipp og fornye seg gjennom sesonger og årstider. Vi mennesker er også fra naturen og har behov for perioder med  regenerering og fornyelse! 

Kroppen vår er fantastisk med sine kompliserte detoxmekanismer! Men, desverre utsetter vi kroppen for store mengder stress i vårt hektiske liv. En del av stresset er det konstante påtrykket av toksiner og kjemikalier luft, ultraprosessert mat og drikke - samt produkter vi puster inn og påfører hud og hår.

Renseorganene våre gjør sitt beste, men over tid kan avfallsstoffer akkumuleres i organene våre og påvirke hvordan de fungerer. Det kan påvirke helsa vår over tid.

Som oljeveileder anbefaler jeg mine kunder å støtte og styrke kroppens naturlige RENSEPROSESSER. Noe gjøres hver dag. Vår 30-dagers dyprens anbefaler jeg å gjennomføre to ganger i året, feks etter jul og tidlig på høsten. 

NB! Jeg anbefaler at du alltid gjennomfører rens i samarbeid med en erfaren oljeveileder som kan gi deg viktig veiledning og støtte underveis.

Her er alt du trenger til din 30 dagers rens!
image.png

Zendocrine detoxblandig for renseorganer 

 

I fase I og III av vår 30-dagers rens anbefaler jeg  bruk av Zendocrine. Zendocrine er en kombinasjon av eteriske oljer som støtter kroppen i jobben med å effektivt kvitte seg med uønskede toksiner som kan bremse kroppens systemer. Zendocrine gir en skikkelig boost for hele metabolismen. Er du ny med rens start forsiktig og snakk med din veileder før du går i gang.

Med Zendocrine i fase 1 av rensen styrkes renseorganer (lever, nyrer. fordøyelse, tarm, lunger, hud, hormoner osv) og kroppen forberedes til neste fase (rens av fordøyelse). 

Zendocrine inneholder kraftfulle eteriske oljer som Tangerine, Rosmarin, Geranium, Juniper Berry, Cilantro - eteriske oljer som er kjent for sine rensende egenskaper og sine evner til å støtte lever og nyrefunksjon. 

Zendocrine er et produkt jeg også bruker som minirens i perioder hvor jeg føler meg "sluggish" eller sliten, for å rydde opp og gi kroppen en boost.

image.png
image.png

GX Assist renseformula for fordøyelsen

 

I fase II av vår 30-dagers rens anbefaler jeg GX Assist (små kapsler) som består av en kombinasjon av eteriske oljer og kaprylsyre som gir fordøyelsen en skikkelig "boost". GX Assist er designet for å støtte kroppen i jobben i å rense fordøyelsessystemet - og bidrar til å skape et miljø som "inntrengere" ikke trives i.

GX Assist er også et produkt jeg bruker som en minirens i perioder hvor jeg føler behov for å gi kroppen en ny boost. Oregano eller GX Assist er alltid med på reiser til utlandet.

GX Assist er en unik blanding av oljene Oregano, Melaluca (TeaTree), Lemongrass (sitrongress), Peppermint og Thyme (timian). Er du ny med denne type rens eller har store helseplager anbefaler vi at du første gang starter med en mildere rens og erstatter GX Assist med Oregano-olje i egenlaget kapsel med kokosolje. Husk: Snakk med din veileder om fremgangsmåte.

Sitrusoljer og/eller MetaPWR oljeblanding 

 

I alle tre faser av rensen anbefaler jeg å bruke rene sitrusoljer i drikkevannet eller i kapsel, for å støtte kroppen i å rense og fordøye på en effektiv måte. 

I tillegg bruker jeg MetaPWR oljeblanding aktivt under rens. Blandingen består av oljene Grapefruit, Lemon, Peppermint og Cinnamon (kanelbarkolje. Jeg liker å kalle blandingen for "viljestyrke på flaske", da den hjelper meg å holde søtsug i sjakk.

Jeg bruker et par dråper MetaPWR vannflasken jeg fyller opp hver morgen.

image.png
image.png
image.png

PB Assist + probiotika for en bedre tarmflora 

 

Flere og flere forstår betydningen av en tarm-i-balanse og hvordan det påvirker helsa vår. I fase II av vår 30 dagers rens innføres PB Assist+ pre- og probiotika som bidrar med å bygge opp det mikrobielle miljøet i tarmen.

Dette er en merkebeskyttet sammensetning av prebiotisk fiber og seks stammer med probiotiske mikroorganismer i en unik "dobbelkapsel" som beskytter de mest sårbare bakteriekulturene og sikrer at de når frem dit de skal.

PB Assist+ er et produkt jeg bruker hver dag, hele året.

 

BONUSTIPS: Jeg har god erfaring med å ta PB Assist+ før leggetid, spesielt i perioder med mye fysiske eller mentalt stress.

DDR Prime for cellestøtte og immunforsvar

I fase III av 30-dagersrensen går vi inn i  "oppbygningsfasen". Her har mange god erfaring med å gjeninnføre Zendocrine, for å gi renseorganene ny støtte etter rensefasen. Vi fortsetter med PB Assist+ probiotika - og innfører i tillegg DDR Prime, en av mine daglige favoritter!

DDR Prime støtter vår celle-helse og immunforsvar på en unik måte og støtter kroppen i å håndtere oksidativt stress!

Her finner du kraftfulle eteriske oljer som Frankincense, Thyme (timian), Lemongrass (sitrongress), Clove (nellik), Niaouli (i melaluca-familien), Orange (appelsin) og Summer Savory (middelhavsurt).

DDR Prime kalles også oljen for endring og transformasjon og er også en viktig olje i mine daglige rutiner og i "husapoteket" mitt generelt.

Gratis ebok & minikurs med tips og råd 

 

Som kunde i mitt oljeteam får du automatisk tilgang til min ebok "30-DAGERS RENS MED ETERISKE OLJER & GODE LIVSSTILSVALG" med et tilhørende videobasert minikurs.

Med eboken og videoene får du all informasjon du trenger for å gjennomføre rens på en trygg og god måte. Vi går dypere ned i de ulike fasene av rensen. Du får en innføring i de ulike renseorganene våre, både utfra et fysisk perspektiv og ufra et østlig medisinsk perspektiv.

I tillegg får du innsikt i hva som skjer med kroppen under rens, ubehag du kan kjenne på og hvordan håndtere det. Du får også en rekke gode tilleggstips du kan følge for å få enda mer ut av renseperiodene dine - både på det fysiske og emosjonelle plan. Til sist får du tips til hva du bør gjøre etter renseperioden for å opprettholde de gode resultatene. 

Få mer informasjon eller kom i gang med rens du også! 

Klikk på knappen KOM I GANG dersom du er nysgjerrig og vurderer å komme i gang med rens! Skriv hva du vil vite mer om, eller at du rett og slett vil komme i gang med rens nå! 

bottom of page