top of page
2019-01-22 08.05.14.jpg

Yoga sett

Her har du det perfekte Yoga settet med en av de beste diffuserne på markedet!

Lotus Diffuseren kan dekke opp til 330kvm stort lokale og passer således til Yoga klasser og lignende.

Her har du også settet med de tre grunn blandingene Anchor, Arise og Align.

Yoga collection

En eksklusiv trio av CPTG® essensielle oljeblandinger designet av DoTERRA for yoga.

Anchor, Arise og Align er de perfekte blandingene for yoga praksis. Disse blandingene gir aromaer som ankrer, løfter og balanserer din ånd gjennom hvert pust mens du styrker og strekker kroppen din.

2019-01-22 08.06.04.jpg

   

DoTERRA Yoga Collection støtter en effektiv yoga praksis.     DoTERRA ANCHOR fremmer følelser av helhet, ro og mot. DoTERRA ALIGN skaper harmoni og balanse    DoTERRA ARISE gir følelser av lykke, klarhet og mot.

2019-01-22 08.06.55.jpg

Anchor

Noen ganger kan vi i denne travle, moderne verden, føle oss stresset og usikre på oss selv.

En kilometer lang "å-gjøre-liste" og tidsklemma gjør oss utafor. Finn tilbake til balansen gjennom aromaterapi og enkle yoga øvelser som jorder deg og ankrer deg i deg selv. Å bruke Anchor blandingen gir en trygghet til å stole på deg selv. Da får du roen til å stole på deg selv og ha kontroll i livet ditt. Med en blanding av Lavendel, Cedarwood, Sandeltre, Kanel, Frankincense, Black Pepper, og Patchouli essensielle oljer i en base av fraksjonert kokosnøtt Olje, får du kontakt med deg selv, føle deg jordet og bli i harmoni med din medfødte visdom.

2019-01-22 08.07.08.jpg

align

Føler du deg frakoblet og ikke i stand til å kontrollere dine omstendigheter? Yogaoljen Align sammen med litt enkel sentrering med yoga kan skape en ny følelse av fred og innsikt. Dette fører til fornyelse og balanse. Du husker din egenverd og blir stabil og rolig i deg selv. Med Bergamot, Koriander, Marjoram, Peppermynte, Jasmine og Rose essensielle oljer blandet i en base av fraksjonert kokosnøttolje, vil denne blanding hjelpe deg til å stole på deg selv og være åpen for alle muligheter.

2019-01-22 08.07.26.jpg

Arise

Utfordringer og motløshet er ikke uvanlig for den som streber etter å oppnå mål og realisere drømmer. Med daglig yogapraksis og aromatiske dufter, vil du lettere komme deg over disse hindringene.Grapefrukt, Sitron, Osmanthus, Melissa og Siberian Fir essensielle oljer i en base av fraksjonert kokosnøttolje, vil  dōTERRAs oppløftende blanding inspirere deg og hjelpe deg på din vei. Oljene støtter deg, stabiliserer din kropp og gir deg mot og lykke i ditt hjerte.

2019-01-22 08.06.11.jpg

doTERRA Lotus

Moderne og elegant - Lotus diffuseren er en aromatisk og fredelig essensiell olje opplevelse. Denne diffusoren av svært høy kvalitet gir raskt de terapeutiske fordelene av doTERRA essensielle oljer i luften uten lyd og kan gå konstant i opptil tre timer. Det moderne utseendet til Lotus diffusoren gir et dekorativt preg til ethvert hjem, yogastudio eller kontor, Den sender ut en ultrafin, beroligende "tåke" av CPTG® eteriske oljer som dekker opp til 330 kvadratmeter. Lotus-diffusoren har tre innstillinger, 1, 2 og 3 timer, og har et valgfritt, hvitt, nattlys. Frontpanelet fjernes enkelt for tilgang til vann-reservoaret og rengjøring. Lotus tilbyr state-of-the-art diffusorteknologi og et eksklusivt, moderne design for essensiell oljediffusjon som fremmer helse og vitalitet.

Althetic Woman Stretching On A Gym Mat
Yoga Pose
yogaclass.jpg
bottom of page