top of page

Vi kan dele opp MetaPWR systemet i 3 deler

1. MetaPWR Metabolic Blend

Dette produktet finnes både som en eterisk oljeblanding, i kapsler, beadlets små perler med olje du kan poppe i munnen og tyggegummi. (Tyggegummien er ikke tilgjengelig i Norge). Økt forbrenning og støtte til å ta smartere valg i forhold til kostholdet. Demper søtsug og balanserer blodsukkeret som igjen gjør at du ikke får lyst på sukker og andre dårlige matvarer. Hjelper mot småspising og cravings.

Lysbilde25.JPG

2. MetaPWR Assist

Kapsler med planter, urter og eteriske oljer som gjør at du får MYE jevnere blodsukker, insulin og glykemisk respons i kroppen din. Støtter og balanserer en sunn betennelsesrespons, øker forbrenning, og forebygger metabolsk syndrom som er verdens største og mest kostbare livsstilssykdom.

Mulberry og Berberin og Reservatrol.png

3. MetaPWR Advantage

Porsjonsposer med pulver du rører ut i vann og som gir deg HELE 9 forskjellige collagen typer som er i tripeptid-form. Det vil si at du får opptil 12 ganger raskere og bedre opptak enn vanlig kollagen. Vanlige kollagentilskudd har også som regel bare 1, 2 eller kanskje 3 forskjellige kollagener. Her har som som sagt HELE 9 FORSKJELLIGE!!!

All struktur i menneskekroppen er bygd opp av kollagen. Hud, hår, negler, knokler, brusk, ledd, muskler og sener. Dette bli det mindre av ettersom vi blir elder og vi får slitasjeskader, muskel og skjellettlidelser, rynker, dårligere hud, dårligere hår og negler.

Kollagen.png

I tillegg øker Advantage energien på cellenivå. Fra vi er ca 25 år gamle dannes det mindre og mindre ATP i mitokondiene i cellene våre og vi får mindre og mindre energi. Det er et molekyl som heter NAD+ som kroppen ikke klarer å produsere nok av. Fra fylte 50 har NAD+ halvert seg!

Når vi ser barn og tenåringer som er fulle av energi som hopper og spretter rundt 24/7 så skjønner man at noe har skjedd med seg selv.

De unge har nemlig full produksjon av energi i cellene sine!

 

Advantage inneholder et molekyl som heter NMN (nikotniamid mono nukleotid) og booster dannelsen av NAD+

Etter hvert som vi blir eldre, oppstår det skader på vårt DNA. DNA er kort fortalt oppskriftene på hvordan kroppens celler skal bygges opp. Cellene våre, som også tar vare på DNA-et, blir konstant utsatt for ytre og indre skader som kan skape DNA-feil som mutasjoner, feilviklede proteiner, og skader på cellenes mitokondrie, cellenes «kraftverk». Mens cellene våre vanligvis kan reparere disse DNA-skadene, blir dette vanskeligere etter hvert som vi blir eldre. Nye celler blir feilprodusert, og kan bli sendt til feil sted i kroppen. Dermed begynner vi å se eldre ut, og vi begynner å utvikle aldersrelaterte sykdommer.

Advantage inneholder også kraftige antioksidanter, bla reservatrol.

Alt om metabolsk helse! Hvorfor MetaPWR?

Naturterapeut Knut Svensrud og Anne Marit Nygård snakker om metabolsk helse, hva du kan gjøre for å optimalisere egen metabolsk helse - og vi går gjennom de tre elementene i MetaPWR og hvordan de på unikt vis støtter din metabolske helse fra ulike vinkler. Video ca 40 min.

“Levetid er det antall år som vi lever, mens Livskvalitet er det antall år som vi lever med god helse.” Dr. Russell Osguthorpe - doTERRA

Hvordan vil DU at livet ditt skal være? 

Life span vs Health span (video ca 5 min)

Lysbilde15.JPG

Hva er metabolsk syndrom

 

Er du mann og måler mer enn 94cm rundt livet i høyde med navlen, eller kvinne og måler mer enn 80cm er du i faresonen for å utvikle livsstilssykdommer som diabetes, hjerte/kar og andre autoimmune sykdommer.

Har du for mye rundt livet og i tillegg har en eller flere av disse tilstandene så har du metabolsk syndrom:

  • Høyt blodtrykk

  • Høyt kolesterol

  • Høyt insulin/blodsukker

  • Førhøyet triglyseridnivå

  • Lav pH

 

Dette er et kjempestort problem for alle i-land i hele verden, og så mange som 94% av den voksne amerikanske befolkningen lider av metabolsk syndrom. Det vil igjen si dårlig livskvalitet, lite energi, forskjellige sykdommer, overvekt, depresjoner og dårlig helse med masse medisiner.

Norge er ikke langt bak. Årsaken er for mye sukker, stivelse og tomme kalorier i form av prosessert mat. (Vi spiser for mye pølser, farser, pasta, ris, brød, gjærbakst, sjokolade, iskrem, poteter, pizza, lasagne)

Du finner også «de 3 hvite gifter» i nesten alt vi spiser, nemlig sukker, salt og hvetemel som er forbundet med livsstilssykdommer. MetaPWR systemet støtter og balanserer hele din metabolske helse!

Det er viktig å huske på at du selv er ansvarlig for din egen helse ved å følge norske helsemyndigheters anbefalinger om et sunt og variert kosthold, fysisk aktivitet og stressmestring.  

Lysbilde13.JPG
valg.jpg

MetaPWR Advantage med kollagen

- Trenger du å styrke knokler, brusk, ledd, muskler? Har du slitasje skader eller vil forebygge? 

- Skulle du ønske du hadde mer spenst i huden, glattere hud og mindre rynker?

- Trenger du mer energi?

 

- Har du vært sliten over lang tid?

 

- Har du mye stress i livet?

MetaPWR Assist

- Trenger du å øke forbrenningen?

- Få kontroll på blodsukker / insulin og ha et jevnere glykemisk stoffskifte?

- Redusere bukfett og fettceller?

- Trenger du mer konsentrasjon?

MetaPWR Blend

- Sliter du med sukker sug og cravings?

- Har du svingende blodsukker?

- Vil du slutte å småspise?

Trenger du å kutte ned på mellom-måltidene?

MetaPWR Advantage med kollagen

Lysbilde41 – Kopi.JPG

MetaPWR ASSIST

Lysbilde30.JPG
Lysbilde31.JPG

MetaPWR Metbolic blend

Lysbilde24.JPG
bottom of page